Melayu datin

Posted by / 01-Feb-2018 22:08

Melayu datin

“Dorg duduk 3 beranak dpn aku,bini,ank ppn n lakinye..dia ble TENGKING aku dgn kasarnya sambil bgn n pusing belakang dan tuding2 kt aku dgn bongkaknya ' PLS ASK UR KIDS DONT KICK MY SEATTT!!!

Siapa tak kenal dengan datin ini, yang belagak ala-ala mat salleh.

Menerusi akaun Instagramnya, Rita telah memuat naik satu foto beserta kapsyen untuk meluahkan rasa tidak puas hatinya terhadap sikap ‘Datin’ tersebut. COME ON LA MAKCIK DATIN..budak je kot n tgh tido mana dia sedar.pon bukan tgh tido,ko dok melayan cite omputih sbb ko feeling matsaleh,sbb tu dgn aku org Melayu sebangsa ko pon ko nk jerit ckp omputih..malu nk mengaku kau bangsa aku.

Antara kapsyennya berbunyi: "mcm ni keadaan anak2 bila dah letih atas flight dgn nk menempuh 13jam penerbangan..apa2 pon kami tetap selesa dgn MAS.yg XSELESA nya manusia MELAYU BELAGAK dpn seat aku ni (sori ckp AKU sbb geram) dpn aku ni satu family,lakinya aku di fahamkn pangkat dato kerja brjawatan bos (YG PENTING BUKAN CEO) di salah sebuah syarikat suratkhabar bahasa malaysia terkenal di negara kita(xpyh sebut nama nnti org kenal,glamer plak).

Suami dia adalah chairman dalam satu kompeni besar menginsurankan nyawa. Mungkin dia lupa bahawa kekayaan yang ada sekarang ini boleh lesap macam tu je.

Dalam dunia fashion tanah air, Datin ni lebih mesra dikenali sebagai Princess Ezurin Khyra.

Selama hampir dua tahun status janda yang disandang oleh Datin Ghairieyah sedikit pun tidak melemahkan dirinya untuk meneruskan empayar perniagaan peninggalan arwah suaminya Dato Mahfuz,dia semakin ghairah untuk memperluaskan empayer perniagaan dengan bantuan CAPT.(R)LOQMAN seorang bekas pegawai TLDM yang berpengalaman serta mendapat sokongan daripada CIK MELISA sebagai setiausaha kerjanya, ENCIK FAIZAL dan ENCIK HAIRIE penyelia di syarikatnya.

Kehidupan seharian Datin Ghairieyah dan anak-anaknya bertambah terjamin dengan adanya seorang pegawal peribadi yang bernama BADRI atau lebih dikenali sebagai BOB.

DATIN GHAIRIEYAH atau lebih dikenali sebagai DATIN GHAIRAH adalah balu kepada arwah DATO MAHFUZ seorang ahli perniagaan yang terkenal di Malaysia.

DATIN GHAIRIEYAH mememperkenalkan dirinya, DERUS LEE segera mengeluarkan keratan iklan dan memperkenalkan ZACK sebagai guru matematik yang dicari oleh Datin.

Datin rasa terhutang budi, ZACK diterima sebagai guru matematik.

", "PTL", "Words You Don't Say" featuring Bizzle & "Do It Again" (Dātin's Dead)) IS AVAILABLE RIGHT NOW on i Tunes, Amazon, Google Play, Spotify, Apple Music & Tidal.

Datin Ghairah merupakan sebuah filem genre komedi romantik yang mula ditayangkan di pawagam pada 8 Disember 2011.

Melayu datin-78Melayu datin-31Melayu datin-2

Dalam Perjalanan ke rumah DATIN GHAIRIEYAH di Pulau Langkawi, ZACK dan DERUS LEE telah cuba menyelamatkan DATIN GHAIRIEYAH dari diculik dari kumpulan H1N1.

One thought on “Melayu datin”